R.H.V. Leonidas

Woensdag
03 Sep
Tekst grootte
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Junioren Junioren Nieuws Zes trainersbegeleiders voor de jeugd

Zes trainersbegeleiders voor de jeugd

E-mail Print

Mede dankzij onze hoofdsponsor  ABN.AMRO hebben wij met ingang van dit seizoen de beschikking over acht trainersbegeleiders voor de jeugd. We stellen ze graag voor......

 

 

Je kunt er niet meer om heen: ABN.AMRO is hoofdsponsor van Leonidas. Dit is/wordt inmiddels duidelijk zichtbaar op ons complex. Naast de financiering van een deel van het Toepad complex heeft ABN.AMRO duidelijk aangegeven dat zij wil investeren in de toekomst van Leonidas. Wat betekent dit in de praktijk?

Acht nieuwe trainingsbegeleiders voor de jeugd 

Leonidas zal met ingang van het nieuwe seizoen  trainersbegeleiders voor de jeugd ter beschikking stellen. Deze trainingsbegeleiders zijn dagelijks op het veld (niet in de zaal) aanwezig om de trainers van breedte teams te begeleiden en op te leiden. Bovendien kunnen de trainers met vragen bij hen terecht en zij zullen er eveneens voor zorgen dat, in geval van eventuele afwezigheid van trainers, de trainingen altijd doorgaan.

De genoemde acht trainersbegeleiders hebben allen grote kennis van hockey technische zaken en ruime ervaring op het gebied van training geven en opleiden van trainers.

We stellen ze graag aan u voor.

Robin de Waart, leraar lichamelijke opvoeding verbonden aan  het Emmauscollege en ex trainer/coach van Heren 1 van De IJssel. Aanwezig op maandag.

Jordy de Waart, trainer/coach van Heren 1 van Ommoord. Aanwezig op donderdag.

Axel Groothuis, ruim 10 jaar ervaring als trainer van topjeugd van HC Rotterdam en De IJssel. Zal technische en tactische ondersteuning geven bij de opleidingselftallen van de C- en D-jeugd.

 

Jasper Nederlof, trainer/coach van Dames 1 van Leonidas. Aanwezig op dinsdag en woensdag; en op vrijdag voor de E en F jeugd

Wouter Mol, speler Heren 1 en voormalig trainer/coach van diverse jeugdteams van Leonidas. Aanwezig dinsdag en donderdag.

Emily Verhage, gediplomeerd lerares lichamelijk opvoeding, oud speelster van Dames 1 van Leonidas en jarenlang trainers van jeugdspelers. Aanwezig op vrijdag voor de E en F jeugd.

 

Als bestuur zijn wij zeer blij en hechten er grote waarde aan dat wij mede dankzij ABN.AMRO onze trainingsorganisatie een nieuwe kwaliteitsimpuls kunnen geven.