Leonidas

club_tenue

Afspraken/regels omtrent tenue en shirtsponsoring
Omdat Leonidas streeft naar een uniforme uitstraling en haar afspraken met sponsoren wil/moet nakomen volgt hieronder een overzicht van de afspraken zoals deze binnen Leonidas gelden m.b.t. het tenue en de shirtsponsoring.

Tenue
Alle spelende leden zijn verplicht tijdens competitiewedstrijden het volgende officiële tenue te dragen:

Jongens ( A, B, C, D, E, F )
- Wit Leonidas shirt met blauwe piping en ABN AMRO vermelding op de borst,
- Blauw Leonidas broekje met witte bies.
- Blauwe Leonidas kousen met wit boord.

Meisjes ( A, B, C, D, E, F )
- Wit Leonidas shirt met blauwe piping en ABN AMRO vermelding op de borst.
- Blauw Leonidas rokje.
- Witte Leonidas kousen.

UIT-wedstrijden (dit geldt voor alle Leonidas teams):
Indien bij UIT-wedstrijden het UIT-tenue verlangd wordt moet het witte Leonidas shirt vervangen worden door het rode Leonidas shirt.  Niet verplicht maar wel gebruikelijk is dat  teams bij die gelegenheden ook spelen met rode Leonidas kousen. Let op: dit dient dan collectief per team te gebeuren.

De Leonidas tenues zijn gedurende het seizoen uitsluitend te koop in de clubshop. De openingstijden van de clubshop variëren en zijn afhankelijk van de seizoen periode.  ( Houd de site in de gaten voor actuele openingstijden ). In ieder geval  is de clubshop gedurende de eerste en tweede seizoenshelft tijdens de veldcompetitie geopend op zaterdag (09.00-13.00 uur) en zondag (11.00-14.00 uur).

Leonidas heeft het alleenrecht van het clubtenue en logo en verkoopt de artikelen via de clubshop. Er zijn speciale pakketprijzen voor complete teamaankleding. 

Spelers van Leonidas die bij competitiewedstrijden niet in het officiële tenue spelen kunnen door het bestuur worden aangesproken met het verzoek om de volgende wedstrijd wel in de correcte outfit te verschijnen. Indien hieraan geen gehoor gegeven wordt, kunnen voor betreffende spelers wedstrijduitsluiting(en) het gevolg zijn.

Leonidas teams die als collectief, om wat voor reden dan ook, in een ander tenue spelen dan het officiële tenue, lopen het risico op een boete die kan oplopen tot 1.000,00 euro per team per seizoen.

Regels voor shirtsponsoring
Elke shirtsponsor van (jongste) jeugdteams is verplicht om €250,00 te doneren aan de club. Als de sponsor daar prijs op stelt leveren we als tegenprestatie een uiting op het LED-scherm. Graag hiervoor contact opnemen met de verenigingsmanager Jacqueline Wilmink, info@leonidas.nl

De (jongste)jeugdcommissie bemoeit zich niet actief met werving van shirtsponsoring per team, maar bewaakt wel de belangen van hoofdsponsor ABN.AMRO. Deze heeft de garantie dat zij niet zal worden beconcurreerd op Leonidas shirts. Dit houdt in:

1.Jeugd THUIS-shirts worden standaard geleverd met ABN AMRO logo op de borst. Op de rug en op de mouw mogen andere sponsors staan, mits niet concurrerend met ABN AMRO Op de buik mag geen andere sponsoruiting dan ABN AMRO.

2.De gehele jeugd draagt tijdens alle wedstrijden waarin de THUIS-shirts worden gedragen alleen die met ABN AMRO op de borst.