Leonidas

Gezocht: Voorzitter en leden voor senioren commissie!

Gezocht: Voorzitter en leden voor senioren commissie!

Er staan weer leuke vacatures voor functies binnen Leonidas online! Zo is de senioren commissie hard op zoek naar een voorzitter en leden. Ook zijn we op zoek naar een vervanger voor de huidige zaalcommissaris van de senioren. 

Lijkt het jou leuk om je steentje bij te dragen aan onze vereniging? Lees dan even verder!

Voorzitter én leden Senioren Commissie
De senioren commissie vertegenwoordigt momenteel met het minst aantal commissieleden de grootste groep hockeyers binnen de club. We willen daarom dus dolgraag in contact komen met gemotiveerde seniorleden voor het voorzitterschap en lidmaatschap van deze gezellige commissie.

Werkzaamheden
Vanuit de senioren commissie behartig je de belangen van de senioren binnen Leonidas. Je bent het vaste aanspreekpunt voor hen. Onderwerpen als trainingsschema’s, teamindelingen, captainsbijeenkomsten, zaalhockey etc. komen vooral aan de orde. De werkzaamheden van deze commissie bestaan vooral uit coördineren, organiseren en communiceren. Jouw inbreng binnen de senioren commissie is belangrijk om het senioren-hockey binnen Leonidas nog leuker te maken! Je zit bovenop ‘het nieuws’, je kan én houdt van snel handelen, communiceren is je tweede natuur en je geniet ervan wanneer zaken efficiënt verlopen. De intensiteit van de werkzaamheden binnen de senioren commissie varieert gedurende het jaar. Zo is er een kleine piek aan het einde en het begin van het seizoen en een rustige periode in de winter. Onderling kunnen de taken natuurlijk verdeeld worden.

Aanmelden of meer info?
Heb je interesse of wil je meer informatie, bel/mail dan met de verenigingsmanager Jacqueline Wilmink, via info@leonidas.nl of 06 200 48 670.

Zaalcommissaris Senioren
Als zaalcommissaris ben je onderdeel van de gezellige seniorencommissie en houd je je ‘achter de schermen’ bezig met de organisatie van het zaalhockey van alle senioren van Leonidas.

Wanneer?
Je bent met name in september, oktober en gedurende het zaalseizoen actief met de bezigheden rondom zaalhockey. Vanzelfsprekend wordt je wegwijs gemaakt door de huidige zaalcommissaris.

Beloning
Een plek in een leuke commissie en uiteraard eeuwige dankbaarheid van de steeds groter wordende enthousiaste zaalhockeyers die Leonidas rijk is!

Aanmelden
Wil jij je inzetten voor de club en onze zaalhockeyers? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naarde verenigingsmanager Jacqueline Wilmink, via info@leonidas.nl

Zijn deze fucnties niks voor jou, maar lijkt het jou wel leuk om naast je studie/werk iets te doen voor de club? Kijk dan even via deze link naar alle andere openstaande functies binnen Leonidas!

 


Gerelateerd nieuws