Leonidas

Vacatures: Vormgever & Redactieleden Paalpieper

Vacatures: Vormgever & Redactieleden Paalpieper

Vormgevers en creatieve talenten opgelet! Voor de Paalpieper zijn we op zoek naar versterking van het team; een uitgelezen kans om ervaring op te doen op het gebied van design en schrijven!

Leonidas zoekt enthousiaste vrijwilligers om de redactie van de Paalpieper te ondersteunen en te versterken. Samenwerking en goede communicatie is van groot belang voor onze hockeyclub en de Paalpieper, die naar meer dan 2.500 mensen verstuurd wordt, levert daar een belangrijke bijdrage aan. Als we kijken naar wat er in de afgelopen jaren na de verhuizing naar het nieuwe complex allemaal is gerealiseerd, dan kunnen we daar met z’n allen trots op zijn.

Onze vormgever Machiel van Tok (van Studio Tok) stopt met zijn werkzaamheden voor de Paalpieper en dit is een uitstekende gelegenheid voor een creatieve vormgever om de identiteit en uitstraling van ons blad verder te versterken. Daarnaast zoekt de redactie ook nieuw bloed om mee te werken aan het uitbrengen van ons wekelijks clubblad. Een mooie gelegenheid om ervaring op te doen in het redactiewerk.

Zie de bijlage voor meer informatie!

Bijlage

Gerelateerd nieuws