Leonidas

Seizoensstart Junioren seizoen 2017/2018

Seizoensstart Junioren seizoen 2017/2018

De indeling van de junioren en jongste jeugd teams voor het komende seizoen is klaar! Zie hiervoor de Leonidas app of Mijn Leonidas (rechtsboven op de website) Hiervoor heb je je inloggegevens nodig. Mocht je deze niet meer hebben/zijn vergeten stuur dan even een mail naar info@leonidas.nl

Startdata nieuwe seizoen

Zaterdag 2 september is er voor alle juniorenteams (dus niet de jongste jeugdteams), behalve de 1e teams, het Desiderius toernooi. T.z.t volgt info over locatie en tijden.
- Zaterdag 9 september begint de competitie (behalve MA1, MB1 en MC1 die starten op 2 september)
- De trainingen voor de junioren starten in de week van 28 augustus. Informatie over start trainingen jongste jeugdteams volgt separaat. De dagen en tijden zijn nog niet bekend, nadere info hierover volgt eind augustus op de website. Selectieteams starten eerder en hebben hierover al informatie ontvangen.

Junioren selectieteams
De selectieteams  van de junioren trainen door t/m zaterdag 1 juli. Zij krijgen een fysiek trainingsprogramma voor de vakantie via de TC/ coaches. In de Topweek (week van 14-8) is er nog een informatieavond voor ouders. De datum en informatie hierover volgt nog.

Gerelateerd nieuws