Leonidas

Scheidsrechtersexamens

Scheidsrechtersexamens

Leonidas volgt het KNHB-beleid, waarbij alle A- en B-spelers verplicht een scheidsrechterskaart moeten hebben en beschikbaar moeten zijn voor het fluiten van meerdere wedstrijden. Op deze manier maken we samen de competitie mogelijk!

In het komende seizoen zal de scheidsrechterscommissie de spelers die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart uitnodigen voor het behalen van de kaart op één van de examenavonden. Om je op het examen voor te bereiden krijg je van ons een inlogcode voor een digitale scheidsrechterscursus. De ervaring leert dat als je deze cursus volgt, je een goede kans maakt om het examen in één keer te halen.

Het eerstvolgende scheidsrechtersexamen staat gepland op:

- Dinsdag 13 februari 

Als je niet aanwezig kunt zijn bij het examen, moet je je minimaal 48 uur van te voren afmelden door te mailen naar scheidsrechtersexamen@leonidas.nl. Tevens horen we graag als er bijzondere omstandigheden zijn, zoals bijv. dyslexie, zodat we daar rekening mee kunnen houden. 

Ouders die toch wekelijks langs het veld te vinden zijn en/of vroeger fanatieke hockeyers waren, willen we ook uitnodigen om de scheidsrechterskaart te behalen! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar scheidsrechtersexamen@leonidas.nl, hiervoor gelden dezelfde examenavonden als voor de A- en B-spelers. Mocht u een voorkeur hebben voor een avond, meldt dit dan ook in de mail.

We hopen op een grote groep nieuwe en goede scheidsrechters dit jaar!
Gerelateerd nieuws