Leonidas

Openingstijden Clubhuis - Winterperiode

Openingstijden Clubhuis - Winterperiode

Vanaf maandag 27 november gelden aangepaste openingstijden voor het clubhuis en de velden. Deze tijden zijn als volgt:

Op maandagavond kan er door de seniorenteams vanaf 19.30 uur getraind worden op veld 1 en veld 2 en op 11 december en 15 januari ook op veld 6. De trimhockeyers trainen van 19.30 - 22.30 uur op (half) veld 5. Het clubhuis is op maandagavond geopend tot 23.30 uur.

Keeperslocketers, toiletten en kleedkamers zijn dagelijks tussen 09.30 - 22/30 uur bereikbaar/open.

Clubhuis gesloten
Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is het clubhuis en de bar gesloten. Tijdens de zaalcompetitie-dagen (zaterdag en zondag) en op 2 en 3 december is het clubhuis geopend.

Het clubhuis is gesloten op 24, 25, 26 en 31 december en 1 januari.

Clubshop gesloten
De clubshop is gesloten tijdens de winterstop. Voor vragen kunt u mailen naar winkel@leonidas.nl

Blessure-ijs en zaalhockeyballen
Blessure-ijs en zaalhockeyballen zijn op de dagen dat het clubhuis is gesloten verkrijgbaar bij de buitenbar (ballen tegen inlevering van borg).

Trainingen na 29 januari graag reserveren
Vanaf 29 januari is het clubhuis weer dagelijks open voor trainingen. Als jouw team wilt trainen vanaf 29 januari, moet dit gereserveerd worden bij Carolina via carolina@leonidas.nl; zonder reservering - geen veld om op te trainen!

Schaatscafé
Als het clubhuis is gesloten, ben je altijd van harte welkom om een drankje te drinken in het schaatscafé van Schaatsbaan Rotterdam! Hier kan je lekker warm zitten en gewoon gebruik maken van de wifi.

Team-kerstdiners
Uiteraard gaan wij ook dit jaar weer speciaal open voor team-kerstdiners! Voor meer informatie en reserveringen, kan je mailen naar horeca@leonidas.nl.

Gerelateerd nieuws