Leonidas

FamilietoernooiOp donderdag 25 mei gaan we met jong en oud op Hemelvaartsdag naar het traditionele familietoernooi dat dit jaar het thema ‘Circus’ heeft! Laat de dagelijkse stress achter je en laat je inspireren door de wonderen en magie van het Leonidas Circus.

Tijdens dit toernooi kan je met de hele familie (of met een aantal families) meedoen. De teams bestaan uit kinderen, ouders, opa's, oma's, neven, nichten, oom, tantes, eventueel aangevuld met de buurman en/of buurvrouw. Bij de poule-indeling wordt rekening gehouden met de samenstelling van de teams (Prestatie/Recreatie en leeftijd).

We beginnen de dag (11:15 uur) met een ontvangst van de zelf gebakken taart(en) in het thema, spelen vervolgens partijtjes op een half veld (8 tegen 8) en sluiten de dag af met een BBQ. Natuurlijk ontbreekt ook de traditionele Bingo niet.

De kosten voor deelname zijn € 16,- per volwassene en € 12,- per kind tot 16 jaar. Voor een extra maaltijd wordt € 9,- gerekend. De prijs is inclusief: Koffie/thee, frisdrank, lunch met fruit, ijs en BBQ als maaltijd.

Doe je mee? Schrijf je dan hieronder in.
Let op: Het inschrijven van je team kan tot uiterlijk 10 mei 23.59 uur! Het aantal deelnemers per team en eventuele wijzigingen kunnen tot 3 dagen voor aanvang van het toernooi worden doorgegeven! 

Aanbetaling: Om de aanmelding definitief te maken dien je een aanbetaling op het toernooigeld van € 50,-  te voldoen voor 14 mei 2017. Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL32 ABNA 045.82.66.493 ten name van R.H.V. Leonidas te Rotterdam onder vermelding van: teamnaam, welk toernooi en toernooidatum (dus bijvoorbeeld: familie de Zwart, familietoernooi, 25 mei 2017).

Na bevestiging van deelname, dien je voor het toernooi zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 18 mei het resterende inschrijfgeld te voldoen. 

Mocht je vragen hebben dan kan je mailen naar familietoernooi@leonidas.nl