Nieuws

 
 

Jongste Jeugd Feest, zaterdag 6 april

Het jongste jeugd feest komt er weer aan! Op zaterdag 6 april zal het clubhuis van Leonidas veranderen in een echte jungle, speciaal voor alle F-jes, Beren, Superhelden, Funkey- en Voetbalhockeyers.

Sportiviteit & Respect en de LeoniDO's

Enige tijd geleden introduceerden wij de LeoniDO's. Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat we tijdens het hockeyen respectvol en gezellig met elkaar om gaan, zowel op als naast het

Update Flazh app

Alle wedstrijden op veld 1 worden sinds 1 februari automatisch gefilmd. Alle ouders en spelers kunnen toegang krijgen tot de beelden en zelf de mooiste momenten vastleggen.

17e lustrum RHV Leonidas - vrijdag 10 mei

Op 4 februari 2019 is onze vereniging 85 jaar geworden, wat betekent dat we dit jaar het 17e lustrum van Leonidas vieren!  Vrijdag 10 mei wordt ter ere van het lustrum een groots gala

Leonidas TV

Sinds februari 2019 worden alle wedstrijden op veld 1 opgenomen. Doelstelling is het plezier van hockey spelen te vergroten en samen met elkaar veel te leren.

Openingstijden Clubshop

De clubshop is op de volgende momenten geopend:
- Woensdag 16.00 - 19.00 uur
- Vrijdag  16.00 - 19.00 uur
- Zaterdag 9.00 - 15.00 uur
- Zondag 10.

Hulp bij het Digitaal Wedstrijd Formulier

Sinds januari is de nieuwe versie van het Digitaal WedstrijdFormulier (DWF) live gegaan. Hoewel de vormgeving volledig is vernieuwd, bevat het nieuwe DWF dezelfde informatie als voorheen.

Keeperstraining voor de senioren

Voor alle seniorenkeepers zijn er keeperstrainingen beschikbaar. De trainingen zullen gegeven worden door Goalieworks en zijn voor elk niveau.

Kennismaken met hockey? Meld je aan voor de hockeyschool!


De Hockeyschool is een speelse kennismaking met hockey voor kinderen van 4 tot 12 jaar (peildatum 1 oktober).