Leonidas

Leonidashal

Zaalhockey 3.0 bij Leonidas!


Nog een paar weken... en eventjes letterlijk met veel man de schouders er onder zetten, en we gaan net als 15 andere verenigingen zaalhockeyen in onze eigen blaashal!
Groot, groter, grootst: Leonidas zet de eerste hal neer die een heel veld (Veld 5) overspant. Op deze 6000m2 overkapt kunstgras, kunnen we gemakkelijk 4 zaalvelden à 800 m2 elk kwijt. Overdaad in plaats van schaarste! De hele vereniging kan nu naar hartenlust trainen en competitiewedstrijden spelen. Ook hebben we nog ruimte om 1 zaalveld te verhuren aan HCR, tijdens het gehele seizoen. Dit om uit de kosten te komen. In het middengebied tussen de velden komt een bar, zodat niemand ver hoeft te lopen voor koffie, thee of fris.
Op internet zijn diverse filmpjes te zien van ervaringen bij andere verenigingen: Kampong, Cartouche, HGC, Ring Pass, Zoetermeer, etc. Benieuwd hoe de opbouw van een dergelijke hal in z'n werk gaat? Zie hier de opbouw-video van Kampong!
De opbouw en afbouw vraagt op enig moment veel mankracht. Geen zwaar werk, want vele handen maken inderdaad licht werk, maar we hebben wel zo'n 100 personen nodig op het 100 meter lang veld, één per meter dus, om zeilen uit te vouwen en dergelijke. Hiervoor hebben we alle hulp nodig. Noteer alvast donderdag 22 november van 18.00-21.00 uur en zaterdag 24 november van 08.30-14.30 uur. Beide keren 100 man nodig! Uiteraard worden tijdens deze dagen een drankje en een hapje verzorgd.
Het zaalseizoen start op zaterdag 1 december. Zowel op die dag, als zondag 2 december, is de gehele hal verhuurd aan de KNHB, voor het jaarlijkse openingstoernooi van de landelijke topjeugd. Nog nooit kon dat in één hal. Nu wel, omdat wij straks over 4 zaalvelden beschikken!
Wil je meer informatie, heb je vragen en ben je bereid om te helpen op 1 of beide dagen? Neem dan contact op via [email protected]