Leonidas

Club Tenue

Afspraken/regels omtrent tenue, shirtsponsoring en bedrukking
Omdat Leonidas streeft naar een uniforme uitstraling en haar afspraken met sponsoren wil/moet nakomen volgt hieronder een overzicht van de afspraken zoals deze binnen Leonidas gelden m.b.t. het tenue en de shirtsponsoring.

Tenue
Alle spelende leden zijn verplicht tijdens competitiewedstrijden het volgende officiële tenue te dragen:

Jongens/Heren
- Wit Leonidas shirt met blauwe piping en ABN AMRO vermelding op de borst,
- Blauw Leonidas broekje met witte bies.
- Blauwe Leonidas kousen met wit boord.

Meisjes/Dames
- Wit Leonidas shirt met blauwe piping en ABN AMRO vermelding op de borst.
- Blauw Leonidas rokje.
- Witte Leonidas kousen.

UIT-wedstrijden (dit geldt voor alle Leonidas teams):
Indien bij UIT-wedstrijden het UIT-tenue verlangd wordt moet het witte Leonidas shirt vervangen worden door het rode Leonidas shirt. Niet verplicht maar wel gebruikelijk is dat teams bij die gelegenheden ook spelen met rode Leonidas kousen. Let op: dit dient dan collectief per team te gebeuren.

De Leonidas tenues zijn gedurende het seizoen uitsluitend te koop in de clubshop. De openingstijden van de clubshop variëren en zijn afhankelijk van de seizoen periode. (Houd de site in de gaten voor actuele openingstijden). In ieder geval is de clubshop gedurende de eerste en tweede seizoenshelft tijdens de veldcompetitie geopend op zaterdag (09.00-15.00 uur) en zondag (10.00-15.00 uur). Op woensdag en vrijdag is de winkel geopend tussen 16.00-18.00 uur.

Spelers van Leonidas die bij competitiewedstrijden niet in het officiële tenue spelen kunnen door het bestuur worden aangesproken met het verzoek om de volgende wedstrijd wel in de correcte outfit te verschijnen. Indien hieraan geen gehoor gegeven wordt, kunnen voor betreffende spelers wedstrijduitsluiting(en) het gevolg zijn.

Leonidas teams die als collectief, om wat voor reden dan ook, in een ander tenue spelen dan het officiële tenue, lopen het risico op een boete die kan oplopen tot 1.000,00 euro per team per seizoen.

Regels voor shirtsponsoring
Elke shirtsponsor van (jongste) jeugdteams is verplicht om €250,00 te doneren aan de club. Als de sponsor daar prijs op stelt leveren we als tegenprestatie een uiting op het LED-scherm. Graag hiervoor contact opnemen met de verenigingsmanager Jacqueline Wilmink, [email protected]

De (jongste)jeugdcommissie bemoeit zich niet actief met werving van shirtsponsoring per team, maar bewaakt wel de belangen van hoofdsponsor ABN.AMRO. Deze heeft de garantie dat zij niet zal worden beconcurreerd op Leonidas shirts. Dit houdt in:

1. Jeugd THUIS-shirts worden standaard geleverd met ABN AMRO logo op de borst. Op de rug en op de mouw mogen andere sponsors staan, mits niet concurrerend met ABN AMRO Op de buik mag geen andere sponsoruiting dan ABN AMRO.

2. De gehele jeugd draagt tijdens alle wedstrijden waarin de THUIS-shirts worden gedragen alleen die met ABN AMRO op de borst.

Bedrukking
Alleen GoalieGoods mag het officiële Leonidas logo op het clubtenue zetten. Datzelfde geldt voor rugnummers, namen en sponsoruitingen. Hiermee zijn wij er zeker van dat alles op uniforme wijze gebeurt en conform de regels die gelden bij sponsoring.

Alleen GoalieGoods mag het officiële Leonidas logo plaatsen op trainingspakken en hoodies. Op trainingspakken van andere merken mag dus niet het Leonidas logo worden geplaatst.

Eventuele boetes of andere problemen die Leonidas krijgt als gevolg van het niet nakomen van deze afspraak zullen rechtstreeks worden verhaald op het desbetreffende team.

TK is leverancier clubkleding 
TK is leverancier van het tenue van Leonidas. Daarnaast worden in samenwerking met GoalieGoods bijvoorbeeld ook trainingspakken en hoodies aangeboden. Ook de bedrukking van de kleding met rugnummers, namen en eventuele sponsoruitingen worden door GoalieGoods verzorgd. De kleding zal worden (uit)gelevererd via onze eigen clubshop. 

Benieuwd naar de kleding en/of prijzen? Klik hier 

Passen, bestellen & levering
Het tenue kan gepast en besteld worden in de clubshop ( houd de site in de gaten voor de openingstijden ) Bij GoalieGoods kan het tenue en de teamwear worden gepast en besteld op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan je mailen naar [email protected] Levering van de kleding vindt plaats via de clubshop. Daarbij kunnen we jullie vertellen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een heuse Leo-webshop!

Prijzen
Shirt – thuis/uit: €39,95
Short: €39,95
Rokje: €39,95
Kousen – wit/blauw/rood: €13,00

Prijzen bedrukking
- Leonidas logo: Standaard op het clubtenue, de TK trainingsjacks en overig TK teamwear. €3,50 per logo voor overige artikelen.
- Rugnummer klein: 3,00 euro.
- Rugnummer groot: 5,00 euro.
- Naam: 8,00 euro.
- Sponsoruiting: op aanvraag.