Leonidas

Leonidas TV

Sinds februari 2019 worden alle wedstrijden op veld 1 opgenomen. Doelstelling is het plezier van hockey spelen te vergroten en samen met elkaar veel te leren. In het clubhuis heb je de eerste beelden van LeoTV gezien. Je kan vanaf nu ook zelf beelden toevoegen, wedstrijden bekijken, thuis live meekijken en medespelers complimenteren.

Voor wie is LeoTV bedoeld?
- Spelers: Bekijk achteraf direct de wedstrijd en zie hoe goed je was. Van je mooiste momenten maak je korte filmpjes die je met je team of zelfs op LeoTV kunt tonen.
- Coaches: De beelden van alle wedstrijden zijn altijd beschikbaar. Zie eenvoudig waar verbeteringen mogelijk zijn en geef je spelers middels korte filmpjes complimenten waar het goed ging.
- Scheidsrechters: Je hebt het altijd wel in een wedstrijd: "Wat gebeurde er nu eigenlijk?". Met LeoTV kan je nu na de wedstrijd nog eens kijken wat er gebeurde en als je niet zeker bent, kan je met een collega overleggen wat de juiste beslissing was.
- Ouders: Als ouder sta je natuurlijk aan de zijlijn en geef je geen commentaar, maar het blijft leuk om je eigen kind te zien spelen.
- Thuisblijvers: Ook als je geen gelegenheid hebt om de wedstrijd bij te wonen kan je - gewoon op je eigen laptop, telefoon of tablet - live meekijken.

Hoe krijg ik toegang?
Iedereen met een mail-adres in LISA heeft toegang tot LeoTV. Ga naar invite.flazhback.video en vul je gegevens in. Vul je mailadres in dat bekend is bij Leonidas/LISA.
Toegang op PC: leonidas.portal.flazhback.video
Beheerders kunnen hier inloggen: manage.flazhback.video

Flazhes
In de app en online kan je korte filmpjes maken, bijvoorbeeld van een strafcorner. De filmpjes maak je voor jezelf om te bewaren, voor je team of voor LeoTV in het clubhuis. Als je voor het eerst Flazhes maakt, begin dan met oefenen voor jezelf. Als je het onder de knie hebt, dan zien we je beelden vanzelf op LeoTV verschijnen. Waarschuwing: Houd er rekening mee dat bij alle Flazhes en feedback je naam getoond wordt, dus denk goed na over de teksten die je gebruikt.

Flazhes en feedback
In de wegversie kan je Flazhes liken en van feedback voorzien. Hier kan je je medespelers positieve feedback geven en hun acties likes. De mogelijkheden zullen de komende tijd door coaches en managers gebruikt worden om leerervaringen over te brengen. Informatie hierover komt per team via de manager/trainer/coaches.

Sponsoring
Flazhback kost uiteraard geld, om het te financieren zijn we opzoek naar sponsors. Ieder team moet z'n eigen teamsponsor krijgen om het systeem haalbaar te maken. Kosten voor een team zijn €300,- per speeljaar. Wil jouw team sponsoren? Stuur dan een bericht naar [email protected].

Taggen
Tijdens de wedstrijd kan je de belangrijkste momenten vastleggen. Die kan je dan later makkelijk terug vinden. Dit wordt in de app 'taggen' genoemd. Kijk hier hoe het werkt!


LeoTV
LeoTV draait nu in het clubhuis, heb je nog een andere plaats waar LeoTV goed gedraaid zou kunnen worden? Laat het ons weten via [email protected].

Laatste update! LeoTV nu voor alle teams en alle velden; uit en thuis!
Iedereen maakt nu met zijn/haar smartphone beelden voor Flazh/LeoTV! 
Met de nieuwste versie 2.0 maak je nu langs het veld met je telefoon video's van de wedstrijd en voeg je die toe aan LeoTV. De mooiste acties op alle velden voor alle teams, uit en thuis! Belangrijkste functionaliteiten:
- integratie met Apple Airplay maakt het mogelijk de beelden op elk gekoppeld apparaat op groot beeld zichtbaar te maken.
- geef reactie op de Flazhes in de app
- Flazhes maken is makkelijker door precies van de Flash
- maak je eigen profiel aan met je favoriete teams
- live met wedstrijd op veld 1 meekijken? Ga naar https://live.flazhback.video/leonidas/

Nog geen account?
Maak er een aan via invite.flazhback.video. Lukt het niet? Stuur dan een mailtje naar [email protected]