Leonidas

Meld je aan voor het scheidsrechtersexamen!

Meld je aan voor het scheidsrechtersexamen!

Leonidas volgt het KNHB-beleid, waarbij alle A- en B-spelers verplicht een scheidsrechterskaart moeten hebben en beschikbaar moeten zijn voor het fluiten van meerdere wedstrijden. Op deze manier maken we samen de competitie mogelijk! Graag willen we ook alle andere junioren, ouders en senioren uitnodigen om deel te nemen aan het scheidsrechtersexamen, welke gepland is op 13 februari 2018.

In het komende seizoen zal de scheidsrechterscommissie de leden die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart uitnodigen voor het behalen van de kaart op één van de examenavonden. Om je op het examen voor te bereiden krijg je van ons een inlogcode voor een digitale scheidsrechterscursus. De ervaring leert dat als je deze cursus volgt, je een goede kans maakt om het examen in één keer te halen.

Het eerstvolgende scheidsrechtersexamen staat gepland op:
- Dinsdag 13 februari 

Het examen vindt plaats in de vergaderruimte in het clubhuis. Vanaf 19.30 uur is er de gelegenheid om vragen te stellen. Om 19.45 uur start het examen. Daarna krijg je direct de uitslag te horen.

Als je niet aanwezig kunt zijn bij het examen, moet je je minimaal 48 uur van te voren afmelden door te mailen naar [email protected]. Tevens horen we graag als er bijzondere omstandigheden zijn, zoals bijv. dyslexie, zodat we daar rekening mee kunnen houden. 

Ouders die toch wekelijks langs het veld te vinden zijn en/of vroeger fanatieke hockeyers waren, willen we ook uitnodigen om de scheidsrechterskaart te behalen! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected], hiervoor gelden dezelfde examenavonden als voor de junioren en senioren. 

We hopen op een grote groep nieuwe en goede scheidsrechters dit jaar!
Gerelateerd nieuws