Leonidas

Wil jij de opnames van een nieuw TV programma bijwonen?!

Wil jij de opnames van een nieuw TV programma bijwonen?!

Voor het nieuwe AVROTROS programma De Curling Quiz zijn we op zoek naar enthousiast publiek! Deze entertainende kennisquiz op het ijs wordt gepresenteerd door Frans Bauer met aan zijn zijde twee teamcaptains, voormalig tophockeyster Ellen Hoog en voormalig topschaatser Mark Tuitert! En niemand anders dan Evert ten Napel, zal live vanuit de studio, het sport commentaar geven.

Twee teams van bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen door het beantwoorden van sportieve en winterse vragen en vervolgens zo goed mogelijk te curlen.

Lijkt het jou leuk om bij de opnames van
De Curling Quiz op dinsdag 19 december (18.30 - 21.15 uur) aanwezig te zijn? Meld je dan snel aan! Om 17.00 uur zal vanaf Leonidas een bus vertrekken richting de studio (graag aanwezig zijn om 16.45 uur). Aanmelden voor de opname en de bus kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij het volgende!
- Voor- en achternaam 
- Leeftijd
- Woonplaats
- E-mailadres en telefoonnummer 
- Telefoonnummer: 
- Aantal personen (inclusief jezelf)
- Voor- en achternamen van de door jou opgegeven personen

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! En extra leuk: onder het aanwezige publiek worden diverse prijzen verloot, waaronder een tablet..

Gerelateerd nieuws