Leonidas

MidWinterCompetitie Beren/Superhelden - seizoen 2017-2018

MidWinterCompetitie Beren/Superhelden - seizoen 2017-2018

De komende 6 zaterdag spelen de Beren/Superhelden de Leonidas MidWinterCompetitie! Alle Beren/Superhelden spelen 3 tegen 3. Vanaf maart gaan de teams weer meedoen aan de Coolkids Competitie.

Speeldagen en wedstrijdinformatie
De zaterdagen dat er gespeeld wordt zijn: 13, 20 en 27 januari en 3, 10 en 17 februari. Op 27 januari en 3 februari worden de wedstrijden samen met HV Victoria georganiseerd. Zaterdag 3 februari worden alle wedstrijden op HV Victoria gespeeld. De wedstrijden zijn van 10.00 tot 11.00 uur. Alle wedstrijden worden op veld 5 gespeeld. Zie de bijlage (laatste pagina) voor de veldindeling. In het wedstrijdschema staan de teams aangeduid met de namen van de teams. Tevens staat hierbij een schema met welke kleuren hesjes elk team draagt.

Na afloop drinken alle teams gezamenlijk nog wat in het clubhuis. Bij de bar kan een kan limonade en bekertjes worden afgehaald. 

Graag iedereen uiterlijk om 09.45 uur aanwezig, zodat de ouders de veldjes kunnen uitzetten en de wedstrijden op tijd kunnen beginnen! De pionnen, hesjes en de wedstrijdballen zijn binnen in het clubhuis op te halen bij de wedstrijdtafel. Na afloop van de tweede wedstrijd moeten de velden weer opgeruimd worden.
Let op: ieder team levert een scheidsrechter/spelleider!

Trainingen
Op de vrijdagen is er de mogelijkheid om te komen trainen tijdens het instuif uur. De teams moeten wel zelf voor een trainer zorgen. Wij zorgen voor ballen en pionnen. Er kan getraind worden op vrijdag 12, 19 en 26 januari en vrijdag 2, 9 en 16 februari van 17.00-18.00 uur. Graag horen wij welke teams aanwezig zijn bij de instruiftraining. Doorgeven kan door te mailen naar [email protected]

Zie voor verdere informatie de bijlage!
Bijlage

Gerelateerd nieuws