Leonidas

MidWinterCompetitie F-teams - seizoen 2017-2018

MidWinterCompetitie F-teams - seizoen 2017-2018

De komende 6 zaterdagen spelen de F-teams en de Beren de Leonidas MidWinterCompetitie. Alle F-teams spelen 6 tegen 6, ter voorbereiding op de start van de derde ronde veldcompetitie begin maart. De zaterdagen dat gespeeld wordt zijn 13, 20 en 27 januari en 3, 10 en 17 februari. De wedstrijden worden gespeeld tussen 11.00 en 12.15 uur. Na afloop van de wedstrijden drinken de teams gezamenlijk in het clubhuis. Bij de bar kan een kan limonade met bekertjes worden afgehaald.
Nb. Op zaterdag 27 januari en zaterdag 10 februari worden de wedstrijden gespeeld op het complex van HV Victoria.

Graag iedereen uiterlijk om 10.45 uur aanwezig, zodat de veldjes uitgezet kunnen worden en de wedstrijden op tijd van start kunnen gaan. De pionnen, hesjes en wedstrijdballen zijn binnen in het clubhuis af te halen bij de wedstrijdtafel. Na afloop van de tweede wedstrijd moeten de velden weer opgeruimd worden. Graag de pionnen, hesjes en ballen weer inleveren. 
Let op: ieder team levert een scheidsrechter/spelleider!

Zie voor meer informatie over de veldindeling, het tenue en andere regels de bijlage!

Op de vrijdagen is het mogelijk om te komen trainen tijdens het instuif uur. De teams moeten wel zelf voor een trainer zorgen. Wij zorgen voor de ballen en pionnen. Er kan getraind worden op vrijdag 12, 19 en 26 januari en 2, 9 en 16 februari van 17.00-18.00 uur. Graag horen wij welke teams aanwezig zijn bij de instuiftraining. Aanmelden voor deze trainingen kan via [email protected]
Bijlage

Gerelateerd nieuws