Leonidas

Kaartverkoop Leonidas Lustrumgala 10 mei

Kaartverkoop Leonidas Lustrumgala 10 mei

Deze vrijdag (15-03), zaterdag (16-03) en zondag (17-03) start de kaartverkoop voor het lustrumgala op de club! Senioren, oud-leden en ouders/verzorgers van jeugdleden kunnen op onderstaande tijden een kaartje of lustrum-pakket afnemen. De kaartverkoop vindt plaats in de Leo Lounge, de nieuwe binnenbar op het plein (met uitzicht op veld 1!). Kom jij dit weekend een kijkje nemen in onze gezellige, nieuwe bar? Dan kan je meteen jouw ticket voor het lustrum kopen. 

Tot in de Leo Lounge!


Eén toegangskaartje voor het gala is incl. een welkomstdrankje, borrelhappen gedurende de avond en toegang tot het casino. 
Dit weekend verkopen we verschillende soorten tickets.
- Ticket voor 1 persoon: €10,-
- Teamtickets (vanaf 10 personen of meer): €9,- p/s.
- Ticket + limited edition Lustrum Vlinderdas: €22,50 p/s.
- Ticket + Jaren '30/'Flapper' hoofdband (dames): €17,50 p/s.

Introducees
Leden van Leonidas mogen 1 introducé meenemen naar het gala. Een introducé-kaartje kost €10,- p/s. 
> Als je je kaartje via MIJN LEO koopt, kan je ook meteen online voor 1 introducé een kaartje bestellen.
> Mocht je dit weekend een kaartje aanschaffen en wil je een introducé meenemen, stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam en team.

Oud-leden
Leonidas oud-leden zijn van harte welkom op dit waanzinnige gala. Oud-leden kunnen een kaartje kopen tijdens bovenstaande tijdstippen of een kaartje aanschaffen door te mailen naar [email protected].

A/B-jeugdleden
Leden uit de A- en B-lijn zijn uiteraard ook uitgenodigd op het lustrumgala. Maar... hier staat wel wat tegenover! Op maandag 8 april 19.30-21.30 uur, maandag 15 april 19.30-21.30 uur en maandag 6 mei 19.30-21.30 uur worden in het clubhuis 3 gratis danslessen gegeven, speciaal voor A-/B-jeugdleden van Leonidas. 
A-/B-spelers die bij alle drie de dansles-avonden aanwezig zijn geweest, mogen ook naar het lustrumgala op vrijdag 10 mei!
> Wil jij er bij zijn? Vul dan het aanmeld-formulier in via deze link:

Gerelateerd nieuws