Leonidas

Familietoernooi 2019 (donderdag 30 mei)

Familietoernooi 2019 (donderdag 30 mei)

Op donderdag 30 mei, 2019, op Hemelvaartsdag, vindt het traditionele familietoernooi plaats op Leonidas. Dit jaar gaan we op safari, op zoek naar the Big Five en nemen we een kijkje 'Into the Jungle'.. Kom met je team verkleed als Tarzans & Janes, panda's, tijgers, stropers of in een ander jungle-pak, niets is te gek tijdens het leukste toernooi van Leonidas!Tijdens het Familietoernooi kan je met de hele familie (of meerdere families) meedoen. De teams bestaan uit kinderen, ouders, opa's, oma's, neven, nichten, ooms, tantes, eventueel aangevuld met buren. Bij de poule-indeling wordt rekening gehouden met de samenstelling van de teams (Prestatie/Recreatie en leeftijd).

We beginnen de dag (11.15 uur) met een ontvangst van de zelf gebakken taart(en) in het thema, spelen vervolgens partijtjes op een half veld (8 tegen 8) en sluiten de dag af met een gezellige BBQ. Natuurlijk ontbreekt ook de traditionele Bingo niet! 

De kosten voor deelname zijn €17,- per volwassene en €12,50 per kind t/m 16 jaar. Voor een extra maaltijd wordt €9,50 gerekend. De prijs is inclusief koffie/thee, frisdrank, lunch met fruit en de BBQ.

Doet jouw familie dit jaar mee? Schrijf je dan hier in!

Aanbetaling: Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van €50,- te voldoen voor 10 mei 2019. Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA  045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam onder vermelding van Teamnaam, Toernooi en Toernooidatum. Dus bijvoorbeeld 'Familie Leo, Familietoernooi, 30 mei 2019'.

Na bevestiging van deelname dient het resterende inschrijfgeld uiterlijk 23 mei 2019 betaald te zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar [email protected].
Bijlage

Gerelateerd nieuws