Leonidas

LTD Kampioenen Festival op zondag 2 juni!

LTD Kampioenen Festival op zondag 2 juni!

Over anderhalve week is het alweer tijd voor het állerlaatste LTD van dit hockeyseizoen, het leukste TD van het jaar, het TD met dé balkonscene waar elk team naar smacht, het TD waarbij de lucht zich rijkelijk vult met liters bier; het LTD Kampioenen Festival!

Dit jaar hebben we een éxtra lang LTD. In plaats van om 16.15 uur, gaat de muziek al aan vanaf 15.00 uur, waarbij DJ La Vélo zorgt voor de heerlijkste disco hits. 

Om 17.00 uur start de Kampioenen Huldiging en mogen we meerdere teams verwelkomen op het balkon! Wordt jouw team dit jaar kampioen? Vergeet dan niet om de titel van jouw team-tune door te sturen voor de huldiging!

Vanaf 18.00 uur gaat het los, want dan staat niemand minder dan Phalerieau on stage! Phalerieau (Valerio Zeno), bekend van o.a. BNN, is begonnen met draaien in 2007 en staat sindsdien op de meest grote festivals in Nederland. Verwacht een waanzinnig lekkere combi van R&B, Hip Hop, House en 80's muziek en zorg vooral dat je een plekje vooraan het podium claimt.

Zorg dat je die plek vooraan behoudt, want om 19.00 uur wordt het stokje doorgeven aan The Bonaparties! Deze oud Hermes House Band-formatie hebben we al mee mogen maken tijdens het 17e lustrumgala in mei en dat was zó'n daverend succes, dat we de rest van hockeyend Rotterdam er ook van willen laten genieten. 

We sluiten de avond af met LTD legendes DJ Hil-I en Tijszonderha, welke tot 23.00 plaats nemen achter de draaitafel (jawel, we gaan een uur langer door!). Uiteraard ontbreekt het Rotterdams Kwartiertje niet.

Mooi programma toch? Dat vinden wij dus ook. 
Tot zondag 2 juni!TEAM BBQ
Ook dit jaar kan je weer gezellig met je team BBQ'en op het plein. Kies voor de Basic BBQ voor slechts €9,50 p.p. of ga voor de heerlijke Deluxe BBQ voor slechts €15,50 p.p! Reserveren kan vanaf 10 personen, graag mailen naar [email protected] Wees er snel bij, want vol is vol!

GOUDEN KRAT
Is jouw team dit jaar de enige echte kampioen van de Derde Helft? Check of jullie in aanmerking komen voor dé Gouden Krat en stuur je teampas-nummer door naar [email protected] vóór woensdag 29 mei.

Gerelateerd nieuws