Leonidas

Bron Luijke C-Toernooi


Het Bron Luijke toernooi is al jaren een vast gegeven op de toernooi-kalender van hockeyclub Leonidas. Ooit gestart door 2 zeer toegewijde barmannen, de heren Bron en Luijke, is het uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement!  

Dit jaar vindt het Bron Luijke C Toernooi plaats op zaterdag 22 juni 2019 voor de C-jeugd, recreatief (1e,  2e en 3e klasse). 

Het toernooi start om 13.00 uur met de eerste wedstrijd en duurt tot 20.00 uur ( incl. maaltijd op het Foodplein ). Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten en daarnaast worden er nog andere leuke activiteiten georganiseerd. Wij zorgen voor een snack in de middag en eindigen het toernooi met een gezellige maaltijd op het Foodplein.

Inschrijven voor dit toernooi kan met behulp van het onderstaande inschrijfformulier.

De kosten voor deelname aan het Bron Luijke toernooi per deelnemend team worden op korte termijn bekend gemaakt. Een team bestaat uit maximaal 13 personen en 2 begeleiders. Voor extra deelnemers per team wordt een apart bedrag per persoon in rekening gebracht.

Deze bijdrage is inclusief: koffie/thee, frisdrank, snack, ijsjes, Foodplein

Extra kaartjes voor het Foodplein zijn los verkrijgbaar per persoon, via mail te bestellen uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.

Wij gaan er van uit dat ieder team een eigen scheidsrechter meeneemt.

Inschrijfvoorwaarden
Aanbetaling: Om de aanmelding definitief te maken dien je een aanbetaling op het toernooigeld van € 50,- te voldoen bij inschrijving voor 30 mei 2019.

Wanneer jullie team niet wordt toegelaten tot het toernooi, wordt de aanbetaling vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk geretourneerd.

Betaling kan geschieden op: rekeningnummer: NL 32 ABNA 045.82.66.493 van de ABN Amro tnv R.H.V. Leonidas te Rotterdam onder vermelding van: teamnaam, welk toernooi en toernooidatum (dus bijvoorbeeld: Leonidas MC4, toernooi C recreatief, 22 juni 2019)

Resterend inschrijfgeld:  Na bevestiging van deelname, dien je voor het toernooi zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 15 juni 2019 het resterende inschrijfgeld te voldoen.

Wachtlijst bij overinschrijving: Bij overinschrijving werken wij met een wachtlijst.

Meer informatie
Mochten jullie meer willen weten voordat je je inschrijft, neem dan contact op met Arjan Boer, lid van de toernooicommissie, via mail: [email protected]